3D-KORTANSVARLIG

Har du erfaring med at designe 3D-kort, interesserer dig for musik og er vild med festivalstemning? UHØRT har brug for en frivillig med kompetencer til brug for at udforme et kort over vores festivalområde.

Festivalen fokuserer på at præsentere og udvikle mange af de talenter, der til dagligt spiller rundt omkring i landets kældre, klubværelser og øvelokaler for at finde de nyeste og bedste toner.

Alt pladsdesign og indretning gentænkes; hvor skal scenerne placeres, hvor mange madboder er der plads til, hvor skal alle små og store ting placeres?

Derfor søger vi en dygtig frivillig, der har teknisk erfaring med at tegne og lave detaljerede pladskort og 3D-kort med mål, som kan hjælpe os med at udforme kortet over vores festivalområde.

Hvis du vil være frivillig 3D-kort ansvarlig på UHØRT skal du gerne:

  • have erfaring med at udforme detaljerede 3D-tegninger med f.eks. sketch-up eller lignende programmer (kort, mål, plads)
  • arbejde struktureret og selvstændigt
  • have lyst til at være med til at skabe en fed festival omkring vækstlagsmusik
  • kunne afsætte ca. 3-5 timer om ugen til opgaverne

FRIVILLIG PÅ UHØRT
Ved at blive en del af UHØRT teamet får du mulighed for at være med til at præge en festival i rivende udvikling. Vi har et stærkt socialt sammenhold, elsker at grine, høre nye toner.

Er det dig vi søger? Så send os en kort motiveret ansøgning og fortæl os om dine forudsætninger for at arbejde 3D-kort for UHØRT samt hvad du håber at få ud af det frivillige arbejde.

Send os din ansøgning e-mail til frivillig@uhoert.dk og skriv ”3D kort ansvarlig” i emnefeltet.

Hvis udformning af 3D-kort ikke lige er dig, men du synes, at festivalen lyder interessant og du har lyst til at være med – så er du velkommen til at tage kontakt alligevel.  Vi er altid klar på en snak om udvidelse af UHØRT-familien.

Læs mere om at være frivillig på UHØRT Festival her.

——————————————————————————————-

UHØRT arrangeres i samarbejde med Refshalen, ORA, øvelokaleforeningerne og flere af landets store musikorganisationer.