ANSØGNINGSRUNDE 2019 SKUDT IGANG

ANSØGNINGSRUNDE 2019 SKUDT IGANG

The Minds of 99, Velvet Volume og senest Iris Gold. Alle er navne, som begyndte vejen mod stjernerne på UHØRT Festival. Skal du være den næste? Så er det nu!

Ansøgningsrunden til dette års festival er i gang.

Får dine sangtekster hårene til at rejse sig? Er din lyd så tung, at den giver metalhoveder hold i nakken? Er øvelokalet for småt, og drømmer du om en større scene? Forberedelserne til UHØRT Festival 2019 er begyndt, og vi er derfor på udkig efter de nye danske bands og solister, der skal imponere publikum over to lækre sommerdage i august. Er det dig? Så smid en ansøgning afsted til os. De optrædende musikere bliver udelukkende valgt via ansøgningsrunden, og sidste år blev 39 navne fra en pulje på hele 709 ansøgere valgt til at præsentere årets allernyeste musik.

ALLE KAN SØGE

Alle interesserede opfordres til at ansøge – uanset genre, køn og geografi – både bands eller solister, nye og erfarne musikere, som ønsker nå ud til et bredere publikum, samt mere etablerede musikere, der optræder i nye konstellationer.

Alle kan ansøge om en plads – hos UHØRT Festival går vi først og fremmest efter kvaliteten af musikken!

Alle ansøgninger bliver gennemlyttet og vurderet af landets største lytteudvalg, som består af omkring 30 erfarne musikpersoner fra landets spillesteder, radioer, musikblade, festivaler, øvelokaler m.m..

STIGENDE INTERESSE

De senere år har UHØRT Festival oplevet en massiv interesse fra både publikum, branche og medier. Sidste år gæstede 2.000 musikelskere festivalen, der løb over to dage med musik på tre scener.

Send en ansøgning inden onsdag den 27. marts 2019 kl. 12.00, hvis du vil have et seriøst skub på vejen mod stjernerne.

Læs mere om hvordan du ansøger her

og

Ansøg via linket her

I år afholdes UHØRT Festival d. 23.-24. august på Enghavevej 80-82 i København. Se mere på www.uhoert.dk og på www.facebook.com/uhoert

UHØRT FESTIVALS BANDPAKKE

UHØRTs filosofi er at give alle optrædende noget unikt og brugbart med videre, som vil hjælpe dem på deres musikalske vej. Det er indhold, som de ikke normalt vil få andre steder, og der skal være så meget af det, at den samlede ’pakke’ har klar værdi for musikerne.

Vi giver alle deltagende musikere vores bandpakke, som i 2019 består af:

  • Selvfølgelig selve den store koncertoplevelse på UHØRT Festival foran et stort publikum, der er meget interesseret i den allernyeste musik.
  • Eksponering for landets største lytteudvalg bestående af omkring 30 erfarne musikfolk.
  • Massiv promovering gennem UHØRTs kanaler, plakater, hjemmeside, presse m.m.
  • Band-coaching i forbindelse med deres koncert på UHØRT Festival i august.
  • Yderligere karriere-coaching før og efter festivalen. 2 eftermiddage med fokus på musikerne.
  • Live fotos fra koncerten på UHØRT Festival til efterfølgende PR-brug, når der skal søges flere spillejobs m.m..

VILKÅR

UHØRT Festival sørger for eller dækker transport til musikerne efter aftale – UHØRT Festival sørger for forplejning – UHØRT Festival sørger for promovering og pressedækning – UHØRT Festival tilbyder bandpakken, men ingen honorarer (samme betingelser for alle bands)

UHØRT Festival bliver arrangeret af den selvejende institution UHØRT og musikerorganisationen ORA. Festivalen laves desuden i samarbejde med en række af landets øvelokaleforeninger og spillesteder

For spørgsmål vedrørende ansøgningsrunden eller UHØRT Festival, ring på 4072 9844 eller mail på info@uhoert.dk.