FRIVILLIGE

VIL DU VÆRE FRIVILLIG PÅ UHØRT FESTIVAL I 2018?

Vi har nu åben for tilmelding af frivillige til UHØRT Festival 2018. Hvis du er interesseret i at være frivillig på festivalen, så kan du tilmelde dig via linket.

Tilmeld dig som frivillig på UHØRT Festival

Har du spørgsmål, kan du kontakte UHØRT Festivalen. Skriv en mail til frivillig@uhoert.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

UHØRT Festival har de sidste par år oplevet en forrygende opbakning fra musikere, medier og publikum. UHØRT bliver større og større, hvilket betyder, at vi har plads til endnu flere folk i UHØRT-teamet.

Som frivillig på UHØRT Festival bliver du sammen med andre engagerede ildsjæle en del af et fællesskab, der er med til at bringe ny musik ud til et dedikeret publikum. Vi søger en masse friske mennesker med forskellige kompetencer til en lang række opgaver, og der er plads uanset, om du har erfaring fra lignende eller ej. Du kan vælge at deltage som frivillig før, under eller efter festivalen. Vagterne varer ca. 7-8 timer. Deltagelse på mindst én vagt, udløser armbånd til begge dage på festivalen, T-shirt samt mad og drikke under din vagt.

Duoen Sweet Tempest består af Luna Kira Rud-Petersen og Julian Winding. Foto: Majbrittpress

OPGAVER FØR OG EFTER FESTIVALEN

Før festivalen har vi brug for en masse hænder til at pynte op, hænges skilte op, sætte hegn og bannere op, samt hjælpe til med at gøre baren, scenerne og festivalområdet klar. Efter festivalen skal det hele pilles ned igen.

OPGAVER UNDER FESTIVALEN

Under selve festivalen har vi brug for:

  • Barpersonale
  • Backstage
  • Stagehand
  • Info-crew
  • Chauffør
  • Runner

Vi glæder os til at høre fra dig!