FRIVILLIGE

VIL DU VÆRE FRIVILLIG PÅ UHØRT I 2018?

Vi åbner for tilmelding af frivillige i foråret 2018. Hvis du er interesseret i at blive koblet på festivalen nu her så skriv en mail til frivillig@uhoert.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

UHØRT Festival har de sidste par år oplevet en forrygende opbakning fra musikere, medier og publikum. UHØRT bliver større og større, hvilket betyder, at vi har plads til endnu flere folk i UHØRT-teamet.

Som frivillig på UHØRT får du en sjov og uforglemmelig oplevelse i fællesskab med andre engagerede frivillige og ildsjæle. Vi søger en masse seje folk med forskellige kompetencer til en lang række forskellige opgaver, og der er plads uanset, om du har erfaring fra lignende eller ej. Du kan vælge at deltage som frivillig før, under eller efter festivalen. Vagterne varer ca. 7-8 timer. Deltagelse på mindst én vagt, udløser armbånd til begge dage på festivalen, T-shirt samt mad og drikke under din vagt.

Duoen Sweet Tempest består af Luna Kira Rud-Petersen og Julian Winding. Foto: Majbrittpress

OPGAVER FØR OG EFTER FESTIVALEN

Før festivalen har vi brug for en masse hænder til at pynte op, hænges skilte op, sættes hegn og bannere op, samt hjælpe til med at gøre baren, scenerne og festivalområdet klar. Efter festivalen skal det hele pilles ned igen.

OPGAVER UNDER FESTIVALEN

Under selve festivalen er din vagt indenfor samme arbejdsområde. Vi har brug for:

  • Barpersonale
  • Backstage
  • Stagehand
  • Info-crew
  • Chauffør
  • Runner

Vi glæder os til at høre fra dig!