Kom et skridt videre med din musik

Anders Stig Møller er musiker i bandet Turboweekend og er bandcoach ved bandakademiet. Foto: Allan Høgholm Henriksen

Som optrædende på UHØRT Festival vil man modtage coaching fra erfarne musikfolk både før, under og efter festivalen. Læs her, hvorfor tidligere coach Anders Stig Møller mener, at man skal ansøge om at spille på UHØRT Festival 2017 og følg med på UHØRTs Facebookside, hvor både coaches og tidligere optrædende deler deres festivalerfaringer.

“I min optik er UHØRT Festival “the missing link” mellem vækstlaget og den etablerede scene. Man oplever, hvordan det er at stå foran et publikum, som består af mere end ens venner og familie. Der står nogen, man skal vinde over på sin side, og det synes jeg, man kan se på de kunstnere, der optræder. Hvis man leverer noget godt, kan det endda være et springbræt videre i ens karriere, for man ved aldrig, hvem der står blandt publikum.

Kort sagt er det en god idé at ansøge om at spille på UHØRT Festival, hvis man har lyst til at få kvalificeret feedback på sin optræden fra kompetente musikere og branchefolk med et bredt perspektiv.

Man skal have ambitioner om at udvikle sit projekt og komme et skridt eller to videre musikalsk, branchemæssigt og performativt.

Og man får altid et par sandheder med på vejen, som ens venner og familie sjældent kan levere.”