OM UHØRT

Nye bands får på UHØRT Festival en unik mulighed for at sparke karrieren videre.
The Boy That Got Away

The Boy That Got Away spillede et gedigent set på UHØRT Festival i 2017 og drog derefter på efterårsturné sammen med bandet Franklin Zoo i hele landet. Foto. EHB Fotografia

UHØRT er hele Danmarks vækstlagsfestival, hvor det er vækstlagsaktører fra hele landet, der er initiativtagere.

UHØRT sætter fokus på de bands og artister, som har engagementet, viljen, lysten og det nødvendige potentiale til at træde igennem: ”Uden bredde i musikken og en vedvarende udvikling af egne evner og ambitioner får vi ingen langtidsholdbare vindere – kun faktorer i ligegyldige rækkefølge” udtalte Gunnar K. Madsen, daglig leder af ROSA – Dansk Rock Samråd, som bl.a. står bag SPOT Festivalen – i forbindelse med sidste års UHØRT. Og han tilføjer: ”I ROSA glæder vi os over, at den musikalske bredde i Danmark nu får en ny og spændende platform med UHØRT. Det er vigtigt for en fortsat udvikling af den stærke og brede danske musikscene, at der er muligheder og milepæle for vore mange talentfulde bands og musikere. Med UHØRT er der lagt op til vedvarende energi for musikken.”

Professionelle lyd- og lysmænd står for afvikling af alle scener, og coaches overværer hver eneste koncert og giver efterfølgende individuel feedback på sceneoptræden samt råd og vejledning til hjælp for de enkelte bands og musikeres videreudvikling og karriere. Derudover hyrer festivalen også en række fotografer, så alle optrædende får professionelle fotos fra koncerten, som de kan bruge til fremadrettet promovering. UHØRT spiller dermed sammen med hvert band og solist, og skaber en ny og forstærket platform med afsæt i de optrædendes individuelle drive og potentiale.

Foran omkring 3.000 festivalgæster fordelt på 3 scener vil ca. 40 bands og solister fra det nyeste vækstlag få ny luft under vingerne, når UHØRT folder sig ud den 3. weekend i august 2017.

 

UHØRT Festival er medlem af Dansk Live.

Dansk Live