To nye navne offentliggøres...

To nye navne offentliggøres…

Vi føjer endnu to navne til programmet til UHØRT Præsenterer 2017: Glæd dig til at opleve 70’er-inspireret undergrundspunk med Rebecca Lou og tunge, elektroniske beats med Farveblind. Vi ses i Pumpehuset i februar!

PROGRAM
De første 5 navne til årets “UHØRT Præsenterer…!” er:

ELECTRIC ELEPHANTS: Electric Elephants er en flok hårdt-rockende københavnergutter i starten af 20’erne. De taler fabulerende space-koncepter og leverer en omgang kompakt, original og personlig riff-rock. Fuldstændigt gennemspillet og lige dele rundet af Kyuss, Nirvana, Black Sabbath og Frank Zappa. Det er hårdt, det vildt, det er intenst, det er fremtiden.

FARVEBLIND: Den elektroniske producer-duo Farveblind har hurtigt opnået en kult-lignende status på de danske dansegulve på baggrund af deres energiske live-shows danser legende igennem det elektroniske musik landskab og henleder tankerne på både Moderat, the Chemical Brothers og Jamie XX.

IDA KUDO: IDA KUDO er et mekka af asiatisk girl power, afrikansk live-percussion blendet med elektroniske beat-stærke produktioner. Med to yderst kompetente percussionister ved sin side skabes en ægte tribal stemning blendet med et catchy elektronisk fundament og en stærk vokal.

REBECCA LOU: Med utæmmet vildskab har dansk undergrundsrock fundet en ny talentspire i Rebecca Lou. Lyrisk udviser den unge sangerinde en følsomhed og råstyrke, der drager paralleller til 70’ernes punklegender. Guitarriffsene er tunge, og Lous udtryk er både upoleret og rigt på nuancer.

SWEET TEMPEST: Den karismatiske duo Sweet Tempest er med deres iørefaldende melodier og drømmende atmosfære så småt begyndt at indtage danmark, ligesom de har fået gode anmeldelser internationalt.
At der er interesse udenfor landets grænser mærkede bandet også i Juni 2016, da deres sexede rock sang ‘Mine’ fik verdenspremiere i Nikolas Refns film ‘The Neon Demon’’.