UHØRT Dayparty x SPOT 2019

UHØRT Dayparty x SPOT 2019

UHØRT Dayparty på SPOT Festival løber af stablen den 4. maj kl. 13.00 – 17.00 på The Merchant Room i Tir Na Nog i Frederiksgade 38 i Aarhus. Her kan du opleve fem fantastiske bands, der optrådte på UHØRT Festivalen i 2018.

Oplevelsen er gratis og du behøver ikke armbånd til SPOT Festival.

TAKYKARDIA

Trip-soul-trioen Takykardia mødtes med vidt forskellige musikalske baggrunde i en verden af fængslende æstetik, hvori de præsenterer et genrebrydende og legesygt univers med Luna Matz’ forførende vokal i front. Takykardia roses til skyerne af danske såvel som internationale blogs. De har deres musik med i Isabella Eklöfs hypede film ‘HOLIDAY’ og har ry for at levere en helt særlig live-performance. Gruppen er for tiden i studiet for at indspille deres debutalbum i samarbejde med Anders Boll.

JOSA BARCK

For Josa Barck handler det ikke bare om at skabe en eventyrverden man som lytter kan fortabe sig i uden at tage noget med derfra. Det handler også om den verden, vi lever i nu – og ikke mindst om, hvordan musik kan være en drivkraft til at ændre vores verden. Josa Barck har en Dylan’sk fornemmelse for tekster og en Beatles’k fornemmelse for melodier i et gigantisk psych-pop soundscape med kæmpestore synthflader, 200 km i timen, no-bullshit trommer og en af DKs mest pushy vokaler. Det er på en gang drømmende og afslappende, men også enormt intenst og aggressivt, og man får som lytter kun sjældent et ben til jorden.

PAPER CRANES

Paper Cranes laver melankolsk elektronika, der med udlængsel og rodløshed svæver mellem bjergtoppe og myldrende storbyer. Kvintetten startede ud i et nedlagt mejeri, hvor skarptskårne beats og brede synthflader gav ekko mod de flækkede klinker, og usunde mængder af radon bidrog til den soulede vokal. Det er på én gang introvert, storladent og ganske dansabelt.

TURQUOISE SUN

Turquoise Sun har siden 2015 trukket bølger af elektrisk psykedelia indover Danmark. Bandet er kompromisløst i deres sangskrivning og stil, og de har senest gjort sig bemærket med videoen til albumforløberen ”Luminosity”.
Sidst bandet optrådte på SPOT, spillede de for en propfyldt sal på Filuren og i april i år, er de tilbage med debutalbummet ”Sunesthesia”. Så bandet skyder forårsturnéen igang og rammer UHØRT Dayparty og SPOT med en dugfrisk skive.

M. REXEN

M. Rexen er en globetrotter i det indre og ydre rum. Han er født i De Forenede Arabiske Emirater og bor nu i en yurt et ukendt sted i Danmark. M. Rexen komponerer sin musik uden konventionel begrænsning, og hans genre er et musikalsk udtryk for mødet mellem det eksperimenterende, tribale og kommercielle. Sangeren udgav i starten af oktober 2018 sit debutalbum, med navnet ‘An Endless Sea of Honey’, og for nyligt optrådte han for et begejstret publikum i Store Vega. Glæd dig til at opleve en dragende intensitet, der revolutionerer den skandinaviske musikscene.