We Are The Way For The Cosmos To Know Itself

UHØRT FESTIVAL OFFENTLIGGØR DE SIDSTE NAVNE TIL ÅRETS LINEUP

UHØRT Festival offentliggør de sidste syv navne til programmet og kan dermed præsentere hele 39 af landets mest spændende og fremadstormende bands på scenerne i august, hvor festivalen løber af stablen i nye rammer, på Vesterbro.

Den sidste offentliggørelse bærer en masse godt med sig, hvor der blandt rock- og pop-genrerne også bliver præsenteret den mere alternative afro-trap-genre og dansksproget desertgaze.

De 7 sidste nye navne er:

Alexander Oscar – R’n’B
Bæst – Dansksproget desertgaze
Eerie Glue – Psych-rock
QLF – Afro-trap/Hiphop
SAIDA – Pop
The Boy That Got Away – Rock
We Are The Way for the Cosmos To Know itself – Electro-pop

Festivalleder Jesper Krüger fortæller følgende om årets program: “Med de sidste offentliggørelser har vi nu fået sat navn på alle årets 39 UHØRT-bands. Det er blevet et imponerende lineup af nye navne inden for en masse forskellige genrer, og man skal derfor virkelig gøre sig umage, hvis man vil undgå at ramme ind i noget musik, man kan lide,” og tilføjer: “Med årets program holder vi således fast i formatet med 30 minutters showcase-koncerter, hvor UHØRT-publikummet får en fed oplevelse med masser af koncerter på to dage.”

Alle navne er valgt af et af landets største lytteudvalg bestående af bookere, pladeselskabsfolk, musikere, radioværter og musikjournalister. Man kan finde lytteudvalget ved at klikke her.

En billet til festivalen kan købes for 150 kr. Vi glæder os til at præsentere disse 7 nye bands, og mange flere, til årets festival i august.

Læs mere om alle kunstnere og deres musik i lineup.

Køb billetter her.

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself. Foto: Malthe Ivarsson