UHØRT 2014: Keep Camping, Foto af Tue Blichfeldt

SONJA HALD OG KEEP CAMPING VINDER KARRIEREKANONEN!

Torsdag d. 7. august på Smukfest blev DR’s KarriereKanonen afgjort i P3-programmet ‘Smag på P3’, og de tre vindere blev kåret: STORT TILLYKKE til Keep Camping (på billedet) og Sonja Hald, som er blandt vinderne af KarriereKanonen 2014!

Ud af de i alt 1.638 bands og solister, der havde meldt sig til KarriereKanonen, var det Keep Camping, Sonja Hald og For Akia, der løb med sejren – På UHØRT er vi meget beærede over at have to af vinderne på plakaten!

Keep Camping optrådte også på UHØRT 2013, hvor de fangede både publikum og coaches med deres iørefaldende og stemningsfulde folk-clubbing. Vi har haft så meget tiltro til Keep Camping og den udvikling, de har gennemgået det sidste års tid, at de, som det eneste band, er booket til at spille igen i år, hvor vi har opgraderet dem til hovedscenen.
Keep Camping kan opleves fredag på Tak Rock Scenen kl. 22.50.
Læs mere om Keep Camping HER.

Sonja Hald spiller for første gang på UHØRT, og er et band, der med deres underfundige og skarpe, danske tekster efterlader et øjebliksbillede af vores samtid med sange, som tænder alle advarselslamper, når de f.eks. synger ‘Du kan dø af det der’.
Sonja Hald kan opleves fredag på Hvid Scene kl. 20.50.
Læs mere om bandet HER.

(Billede: Keep Camping til UHØRT 2014, foto af Tue Blichfeldt)