Frivillig

Bliv frivillig på UHØRT Festival 2020

Vil du være en del af det fællesskab, der til august får UHØRT Festival 2020 op at stå? Så tilmeld dig som frivillig enten før, under, efter festivalen eller gennem alle perioder og vær med til at skabe årets musik festival for landets allernyeste musik.

Ekstraordinært for dette års festival forventer vi et større engagement fra alle vores frivillige, idet vi ønsker at kunne byde så mange festivalgæster som muligt velkommen på festivalen. Vi følger sundhedstyrelsens anbefalinger omkring større forsamlinger, og der skal tages ekstra hensyn til eksempelvis hygiejne på pladsen.

Melder du dig som frivillig på festivalen indebærer det derfor, at du arbejder to ud af de tre dage, som festivalen er i gang. Til gengæld sørger vi selvfølgelig for gode pauser, musikoplevelser og hygge undervejs.

Som frivillig får du: 
-Frivilligarmbånd
-Frivillig T-shirt
-Forplejning under vagt
-Drikkebilletter   

Der er stadig ledige pladser som frivillig før festivalen. Her omfatter arbejdsopgaverne blandt andet malerarbejde, byggearbejde, hegnopsætning, dekorering m.m..

Dertil er der stadig åbent for tilmelding til barteamet og til plads/service teamet.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Bliv frivillig på UHØRT Festival 2021

Vil du være en del af det fællesskab, der til august får UHØRT Festival 2021 op at stå? Så tilmeld dig som frivillig enten før, under, efter festivalen eller gennem alle perioder og vær med til at skabe årets musik festival for landets allernyeste musik.

Læs mere om mulige arbejdsopgaver og hvad du får som frivillig på UHØRT Festival ved at klikke på kategorierne. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Opgaver før festivalen

Når du tilmelder dig som frivillig før UHØRT Festival, bliver du en del opbygningsholdet og vores dygtige atmosfæreteam. Du bliver tilknyttet en teamleder, der vil hjælpe alle igennem dagens opgaver, som kan være mange og varierede.  

Før festivalen skal du arbejde i alt 8-9 timer og bliver en del af det fællesskab, der skaber rammerne om dette års festival.

Vi glæder os til opbygge årets festival sammen med dig.

Du kan blive:

Det får du:

Opgaver under festivalen

Som frivillig under festivalen bliver du en del UHØRTs serviceenhed og er derfor med til at give vores festivalgæster og musikere den bedst mulige festival oplevelse.

Du bliver tilknyttet et team med en teamleder, som hjælper dig og dit team igennem dagens opgaver og skaber de bedste rammer for jer.

Under festivalen skal du arbejde i alt 8-9 timer og bliver en del af det fællesskab, der danner rammerne om dette års festival.

Vi glæder os til at afvikle UHØRT 2021 sammen med dig

Du kan blive:

Det får du:

Opgaver efter festivalen

Når du tilmelder dig som frivillig EFTER UHØRT festival bliver du en del af det store fællesskab, der pakker årets festival sammen og sørger for at efterlade festivalpladsen ren og nydelig.

Du bliver tilknyttet et team med en teamleder, som hjælper dig og dit team igennem dagens opgaver og skaber de bedste rammer for jer. 

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!

Du kan blive:

Det får du:

Større engagement

Har du lyst til både at arbejde før, under og efter festivalen og være med til at skabe festivalen – så send os en mail på frivillig@uhoert.dk.

Opgaverne er mange og variere bredt, så lige meget hvilke erfaringer du har kan vi med sikkerhed finde en passende rolle til dig. 

Ved at være med hele vejen igennem festivalen, bliver du en del af et unikt fællesskab med frivillige ildsjæle, der lægger meget tid og engagement i at skabe UHØRT Festival.