Lifesick

Metal/hardcore bandet, Lifesick opstod i Frederica tilbage i 2015, her samlede de 5 medlemmer et sammensurium af musikalsk erfaring fra tidligere bands for at bringe LIFESICK til eksistens. Inspireret af livets turbulente natur er deres hadefulde og depressive hardcore umulig at ignorere. Med elementer af lyd, der bringer referencer til bands som Metallica, Nails, Slayer og Twitching Tongues.

I 2016 udgav LIFESICK deres debut LP 6.0.1 gennem den prestigefyldte Southern Lord Records, og satte et tydeligt præg inden for den tunge musikgenre. Efter at have underskrevet med Isolation Records, kom deres opfølgende andet album, Swept In Black. Hvis det første album lavede en lille bule i den danske musikscene, så lavede denne et krater. Albummet fik en masse ros i den internationale presse, ligesom streaming tallene med over 500.000 streams har det set virkelig godt ud, for et band i deres niche.

Efter at have opnået 6 europæiske ture og opvarmet for hardcore legender som Comeback Kid og Harley “Cro Mags” Flanagan, vil LIFESICK snart være på vej igen for endnu en mindeværdig tourne. Du kan forvente et energisk og intenst live show samt et publikum der oftest har svært ved at stå stille i takt med musikkens hårdtslående kraft.