Anton Walter

Drøm dig tilbage til din første teenage-sommerforelskelse. Dén der sommer hvor det var lidt varmere, og alting gled lidt nemmere. Lad minderne spille for dit indre øje mens du hører den unge sanger og sangskriver Anton Walters andet udspil ’Gør Hvad Du Vil’.

Med ’Gør Hvad Du Vil’ følger Anton Walter op på debutsinglen ’Min Dag’, der kom i Oktober 2018 og siden har rundet en halv million afspilninger. Walter kredser stadig om den ungdommelige kærlighed og modet på livet. Gør Hvad Du Vil er et friskt ”Calvin Harris tager til Århus og møder Karl William og Thøger Dixgaard”-sommernummer, fyldt med svingende guitar og benhårde trommer og ligesom debutsinglen ’Min Dag’ en det popsang fyldt med karakter og selvtillid.

Anton Walter siger om sangen:
”Vi havde siddet og arbejdet på sådan en lidt trist sang, men vi fik lyst til at lave noget langt mere vibet. Så vi åbnede en øl og gik i gang med at skrive, mens vi pludselig fik en kæmpe sommer-optursfølelse i studiet, over hvad vi havde gang i, selvom det var mørkt og gråt udenfor. Gør Hvad Du Vil er jo en sang om kærlighed – Det er en sang om at blive og være forelsket og om at have det godt og sikkert i det forhold du er i, og stole på at du kan være den, du er, med den du er sammen med.” 

Anton Walter er selv helt inde i sangskrivningsprocessen og har skrevet den sammen med sin producer Johan Luth-Svan i deres studie i baghaven på Amager. 

Close Menu