Magnus Tempels

Den 21-årige Magnus Tempels har i ensomhedens desperation og fortvivlelse fundet et fodfæste ved at udtrykke sig gennem musikken. Det har skabt et virvar af melodiske motiver, støvede beats og forvrængede vokal-fraser, som er blevet til en række ambitiøse popsange. Med sin ærlige vokal og kantede beats lader Magnus Tempels’ sårbarheden og vreden dyste mod hinanden.

Når Magnus Tempels optræder i sin trio, kan man forvente et massivt dynamisk spænd, hvor produktionerne får et skud adrenalin. Her lægger live-trommerne fundamentet med tunge grooves, som suppleres af de varme synthflader og den svævende guitar. Det er en intens oplevelse, hvor publikum mødes med en nærværende samt energisk fremtoning, på trods af musikkens indadvendthed og melankoli.

I Vinteren 2019 udgav Magnus Tempels de to singler Show Me og Pillow, som resulterede i, at Magnus Tempels fik sin debut på SPOT Festival i maj 2019, og har siden da videreudviklet sit live-koncept. Siden 2019 har Magnus spillet support for The Attic Sleepers, Agent Side Grinder, moi Caprice & Farveblind på henholdsvis Hotel Cecil, VEGA & Pumpehuset. Senest har Magnus spillet showcase på et fyldt Hotel Cecil i januar 2020.

Tidligere artister