Little Winter

Svævende et sted mellem doven melankoli og stormende sentimentalisme finder man det aarhusianske band Little Winter. Omgivet af et støjende og flygtigt lydunivers, gløder der i midten af dette projekt en kerne af umiddelbare popsange, der centrerer sig om temaer som ensomhed, kærlighed og længslen efter ”det andet hjem.” Med rødder i både den jyske muld og den New Zealandske vulkan-jord lever bandets musik i et naturligt spil på kontraster og modsætninger, som tilsammen danner en lyd, der på
samme tid er atmosfærisk som dansabel; indadvendt som voldsom, håbefuld og altid usikker.

Little Winter er et ungt band, der på lidt over et år har formået at spille en lang række koncerter i både Danmark, Sverige og Tyskland. Heriblandt Grim Festival og SPOT Festival. De kan også prale med at have åbnet Gloria scenen for de frivillige på sidste års Roskilde Festival.

2019 blev skudt i gang med en pladekontrakt med Celebration Records, og Little Winters selvbetitlede debut-udgivelse udkom officielt d. 19. April 2019 og kommer til at stå som et vigtigt skel og et nyt kapitel i bandets korte historie.

Close Menu