Lyla Haifa

Bag kunstnernavnet Lyla Haifa, står sangskriver og sangerinde Layla Tinneberg. For 2 år siden, gik den nu 28 årige sangskriver i studiet med producer Miccel Mohr og med udgangspunkt i skrabede iphone optagelser og en lyst til at lege og være kreative, har de skabt musikken til Lyla Haifas kommende debut EP.

Singlen ’Waterfalls’ er første udspil fra artisten og præsenterer en stærk og feminin lyd, der er både poetisk, tilbagelænet og ekspressiv.I musikken fusioneres en indie-folk inspireret sangskrivning med synthbåren melankoli, legende perkussion og dramatiske lydbilleder. Centralt i sangene står Laylas karakteristiske sopran, som skaber en nær og inderlig oplevelse i det drømmende univers.

Sammen med et hold af stærke musikere fra den danske indiescene: Søren Buhl Lassen (Blaue Blume, Guldimund), Buster Jensen (Blaue Blume, Guldimund), Martin Grishauge og Karen Buhl Lassen, har Lyla Haifa skabt sitrende, levende udgaver af sangene. De er nu klar til at bringe musikken videre til live scenen.

Close Menu