Glume

Liva og Mikki skaber tilsammen shoegaze-duoen Glume. Med tekster, der svæver frem og tilbage mellem temaer om social bevidsthed og individets skyggesider, vil Glume trække dig ind i en farverig verden, som vækker tankerne og følelserne gennem analogier og hudløs ærlighed.

Mikkis distinkte guitartemaer fletter Livas bløde harmonier ind i sangene, og deraf opstår et mørkevenligt univers, som insisterende hiver fat i dig og leder vejen til et lysere sted. 
Kontrasten er altid i centrum; søvnige guitarer bliver holdt vågne af krautrockede trommer, og fløjsbløde vokaler kæler for menneskets mørkere kroge, imens de leger kærligt med støjen.

2018 bød på udgivelsen af debutsinglen, “Protocol”, en nedbarberet live-session af nummeret “Like Lizards”, samt en række koncerter på bl.a. Summer in the City Festival og Campus Carlsberg Festival.
2019 byder på mere af samme skuffe; Glume lagde hårdt ud i januar med en intens livesession af det drømmende krautrock-nummer, “Shame”, samt anden single, den storladne “Mermaid”. Begge numre, der efterfølgende er blevet anbefalet af KarriereKanonen, samt musikbloggen Good because Danish. Duoen er med andre ord klar til at vise, at de kun lige har taget hul på en lang rejse – en invitation ind i en parallel verden, hvor sitrende kompositioner og ønsket om forståelse af mennesket fylder rummet.

“We 100% recommend you to keep an eye (or rather an ear) on Glume. Their new single “Mermaid” is as mesmerizing as you can imagine by the title.”
– GoodBecauseDanish

“Nummeret bygger smukt op til en rå og skramlet afslutning. Fedt! , Skær dig igennem shoegaze-tågen! Det her støjer helt perfekt.”
– DR

Close Menu