Kogekunst

Duoen Kogekunst fra Aalborg spiller dronerock, børnehavehits, dansepop, støjpis, ballader og alt, der falder dem ind. De to musikere går til musikken med drenget nysgerrighed og ukuelig legelyst og orkestrerer et udsyret harmonikasammenstød mellem genrer, elektriske udspasninger og skamløs sukker pop. Kogekunst er sonisk action painting.
Gruppen markerede sig sikkert på det nationale landkort for ny original rockmusik med udgivelsen “SEXEDE” i august måned 2018. På både Undertoner og Passive/Aggressive har albummet været at finde i top10 på lister over årets bedste danske udgivelser, og GAFFA Danmarks anmelder gav det 5 stjerner med overskriften “Hvem har pisset på min popmusik?” Herudover kan bandet prale med at være Carsten Holm fra P6 BEAT – DRs nye yndlingsband, efter en forrygende koncert til Nye Toner på Bremen Teater i oktober 2018.

“Der er ikke noget påståeligt trendy eller smart over duoen, der helst ynder at udlægge sig selv uden filter. Det er både rørende, syret, morsomt og ikke mindst straight up fængende.” – Gaffas anmelder Brett Tootle om SEXEDE.

“…”Kan ikke vente til i morgen”… er 2018’s mest catchy nummer. Og så er det hele endda på dansk! Et på en og samme tid galt og genialt spektakel fra duoen, som i min optik uden tvivl har begået årets bedste danske udgivelse.” – Daniel Niebuhr fra Undertoner om SEXEDE.

“Dansk musikhistorie kan nu deles op i tiden før og efter duoens debutalbum, ‘SEXEDE’.” 
Lasse Cato og Alfred Maddox fra Noisey

Close Menu