CHILI

CHILI er en ung artist, som på sin musikalske rejse bevæger sig indenfor den melankolske side af elektronisk popmusik. Hun er dog ikke bange for at eksperimentere på tværs af de forskellige genrer. De sprøde toner og medrivende tekster maler et billede af det turbulente ungdomsliv ud til hver eneste lille afkrog, hvor det lyriske jeg støder på velkendte følelser som forvirring, ensomhed og ikke mindst kærlighed.

I hendes musik vil man kunne høre forskellige inspirationskilder såsom Charlie Puth, Lana Del Ray, Billie Eilish m.fl. Vokalen er omdrejningspunktet i musikken, som komplimenteres og omfavnes af det instrumentale.Idet hendes barndomsmiljø ikke forærede hende synderligt meget rent musikalsk, måtte hun selv tage de første skridt i at udforske den musikalske verden, og alle de muligheder, der følger. Da nysgerrigheden og lysten til at udtrykke sig gennem musikken groede, meldte hun sig til MGP 2014, og det var dér, hun begyndte at udforske sangskrivning og live-performance, da hun endte med at være en af de 10 finalister, som optrådte på live TV med sine egne selvskrevne sange.

Det var dog først 3 år senere, at hun for alvor gjorde sig bemærket i de danske medier. I 2017 deltog CHILI i det danske X-Factor, hvor hun sang sig til intet mindre end en 2. plads. Under hele forløbet var det tydeligt at se, at hun med Thomas Blachmann som mentor, udfoldede sig som en performer, og fik lov til at eksperimentere med musik, som afveg en del fra den kommercielle popmusik. Dette coaching-forløb blev på mange måder hendes springbræt ind i musikbranchen, da det var gennem X-Factor som udstillingsvindue, at hun kom i kontakt med sit nuværende team af manager, producere og sangskrivere. Derudover har denne musikalske oplevelse dannet grundlag for den slags musik, CHILI i dag laver. Hun er stadig i fuld gang med at forme sig selv som artist, og har drømme og ambitioner om et røre og inspirere andre mennesker med hendes fortællinger om livet gennem hendes musik.

Tidligere artister