Sært Skarn

Manden bag aliasset “Sært Skarn”, den 24-årige musiker Mathias Winther, har de seneste par år fået en del omtale for sine indlevelsesrige, og kompromisløse live-shows. Winther finder inspiration i blandt andet Picassos “blå periode”, kubistisk ordleg med det danske sprog og 60’ernes lyd og frihedsånd. Ærligheden danner rød tråd gennem det farvestrålende univers.

Mathias Winther har længe været en fast del af den aarhusianske undergrundsscene og debuterede i 2017 i på dansk, efter han som 18-årig udgav “It’s A Long Road I’ve Been Told – It’s A Mountain To Climb” efterfulgt af Ep’en “Thoughts” to år efter. Den nyeste udgivelse “Sært Skarn”, er formet i samarbejde med ny bandkonstellation og den danske top-producer Dyre Gormsen (Swan Lee, Baby Woodrose, Jason Mraz m.fl.). “Sært Skarn” er blevet rost af anmeldere, og i november 2017 modtog bandet “Den Rytmiske Talentpris”. 

Mathias Winther modtog i sommeren ’18 ’Engelsholm Højskole-legatet’ og har siden sit ophold på højskolen befundet sig i London for at kunne fokusere på sit samarbejde med producerne Dyre Gormsen og Jesper Mattson (OneTwo).

Close Menu